Силтона

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Силтона ЕООД
с. Марино поле
siltonaltd@gmail.com
https://siltona.bg

Информация:

Масло и продукти от Бял трън Силтона ЕООД

За фирма Силтона ЕООД

Когато започнахме да се занимаваме с производство на билки през 1998 г., не знаехме, че ще стигнем до тук. Но ето ни днес! Най-голямата семейна фирма за продукти от Бял трън /Silibum Marianum/ в България. Произвеждаме приблизително около 400 тона семе годишно. Затворили сме целия процес – от посяването на семената, през отглеждането, ожънването им, производството на експелер за фармацията и производството на съпътстващи продукти от Бял трън – два вида студенопресовано, висококачествено масло, брашно, тахан.

Производствената ни сграда е в село Ведраре, Карловско. Работим при изключително стриктни изисквания за качество и контрол по стандартите на Европейската фармакопея и международния GMP стандарт във фармацията, тъй като основното ни производство – експелер от Бял трън, е за фармацевтичната индустрия. 

Маслото от Бял трън и другите продукти, които произвеждаме като съпътстващи, съдържат редица витамини, минерали и други полезни вещества, подпомагащи човешкото здраве. Редовната употреба на тези продукти, гарантира профилактика и подкрепа по време на лечение при различни нездравословни състояния, както и полезна, натурална храна за всеки ден.

Продуктите ни са сред най-качествените храни, произведени при строг контрол и спазване на междунадорните стандарти, и ги предлагаме на най-достъпна цена в страната, за което работим усилено последните няколко години!

Насладете се на истинска храна и масла, отгледани натурално и чисто произведени в България!

За Белия трън

Продукти от Бял трън

Масло от Бял трън

Магазин

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 887 566 133

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: