renese

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
“Ренесе ООД”
гр. София, ул.Кукуш Бл. 62, вх. Е
office@renessebg.eu
http://renessebg.eu/

Информация:

Фирма “Ренесе ООД” е основана през 2011 г. и се занима с металообработка, дизайн и конструкция на изделия от метал, също така предлага и достъпна, лесно изпълнима алтернатива на дълбоко изтегляне на детайли. При малки и средно големи серии ротационното изтегляне, поради ногократно по-евтините инструменти, е предпочитан метод за формоване на изделия. С помоща на машина за водно рязане на американската фирма Water jet, фирма “Ренесе” може да отреже почти всички материали, с дебелини до 50мм, също плочки и керамика под ъгъл. Това е метод позволяващ да се решават специфични задачи трудни или невъзможни за традиционните начини на рязане. Предимство е това, че рязането е абразивно и не се отделя висока температура т.е. няма промяна в структурата на изделието. Фирма “Ренесе” също извършва огъване, заваряване и прахово боядисване.

Фирмата разполага с производствено помещение от 150 кв. м в кв. Нови Искър, София, както и с отделение за прахово боядисване. А пък офисът им се намира в гр.София.

УСЛУГИ

Основната дейност на фирмата е маталообработка и дизайн на метални изделия. Също така ротационно изтегляне на детайли от стомана, алуминий, мед, месинг от 0,5мм до 4мм и диамерър от. 50мм до 600 мм. Фирмата разполага с хидравлична изтегляща машина Leifeld, машина за водно рязане на американската фирма Water jet (маса 1500х3000мм). Фирма “Ренесе ООД” може да отрежат всякакви материали, както и керамика и плочки под ъгъл. Предлагаме и прецизно плазмено рязане на детайли от метал от 1мм до 10мм. Размери на работната маса: 2000х1000мм. Предлагаме също огъване и заваряване. Фирмата разполага с оборудване за прахово боядисване. Размери на пещта: 1200х2000х1000мм.

Плазмено Рязане

Прецизно плазмено рязане на листов материал и профили от 1 до 10 мм, работна площ 2000 х 1000 мм.

Огъване, Заваряване, Прахово Боядисване

Огъване на ламарина до 2,5мм. Стремим се да предложим оптимално съотношение цена -качество. Размер на праховата пещ 2000 х 1200 х 1000 мм.

Ротационно Изтегляне

Машинно и ръчно изтегляне на форми от черни и цветни метали от 0,5 до 4 мм. Максимален диаметър на заготовката 650мм. (диаметърът на изделието зависи от дълбочината му. Затова е необходима скица или чертеж)

Водно Рязане

Предлагаме водно рязане на детайли и профили от почти всички материали – метали (черни и цветни), керамика, пластмаси, стъкло, дърво и много други. Режем и плочки под ъгъл (герунг). Работната маса е с размери: 3000 х 1500 мм. Дебелината на детайлите може да достигне до 50мм. и повече. Срязът е точен и не оставя нагар и чаплък, тъй като няма нагряване в зоната на рязане. Детайлите не се нуждаят от допълнителна обработка и безпроблемно се боядисват.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0888982039

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: