skyoptic_ochila

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Оптични центрове "Sky Optic"
бул. „Александър Стамболийски“ 27А, София,
info@skyoptic.bg
https://skyoptic.bg/

Информация:

Всичко за нас | SkyOptic

Оптични центрове “Sky Optic”

Днес е от особено значение да изглеждаме добре. Това би било в наша полза в бизнес отношенията, в представянето ни на работното място, също както и в комуникацията ни с колеги и приятели. Деловата визия се търси и предпочита повече от всякога, като няма по-подходящ начин от покупката на маркови диоптрични и слънчеви очила, за да я подчертаем.

При нас в оптичен център Sky Optic ще откриете висококачествени модели на водещи марки. Предложенията в магазина ни са достъпни онлайн, а Вие ще имате свободата да направите обмислен и съобразен с характера на ежедневието си избор от доверена оптика.

Оригинални очила и рамки

За модерния човек динамиката е негов пръв приятел, предизвикателствата на живота са възможност за израстване и себепознание, а модерната визия е нещото, което му вдъхва увереност, за да продължи да върви по пътя към успеха. А успешните хора носят оригинални аксесоари, от водещи магазини и оптики. Такива, каквито напълно кореспондират с техния стил и личностни качества.

В магазин Sky Optic Ви очаква богата колекция от диоптрични рамки и слънчеви очила, които съчетават в дизайна си забележителните модни тенденции на нашето време и безупречното качество, което всеки един от нас търси да открие. Погрижете се едновременно за атрактивния си делови външен вид и визията си за времето извън офиса, избирайки нашата оптика. Предпазете очите си от вредното въздействие на слънчевите лъчи и облъчването от компютрите, залагайки на маркови слънчеви очила от Sky Optic, които са липсващият елемент от Вашия перфектен външен вид.

Богат избор на доказани марки

В оптика Sky Optic всеки от Вас ще има достъп до богата колекция от диоптрични рамки и слънчеви очила на марки като:

Dior;
Tom Ford;
Emporio Armani;
Prada;
DG;
Fendi;
Ray-Ban;
Bvlgari;
Miu Miu;
Liu Jo;
Moschino и др.

Sky Optic е магазин, в който ще намерите богата селекция от световно известни брандове, които ще Ви помогнат да изглеждате още по-стилни и провокативни със своя офис или парти аутфит. С предложенията за слънчеви и диоптрични очила на нашата оптика ще пристъпвате по-уверени в корпоративния свят, придържайки се и към имиджа на модерен човек, който държи да изглежда добре и във всекидневието. Заложете на предложенията на магазина ни и продължавайте да бъдете все така безкомпромисни с външния си вид. 

Онлайн магазин

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

088 908 8315

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: