msk-proekt-eood

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
МСК Проект ЕООД
гр. Кубрат, пл. Възраждане 5, ет. 3, офис 1
proekt@mail.bg
https://businesshub.bg/businesses/msk-proekt-eood/

Информация:

МСК Проект ЕООД е създадена през 2008 год. като продължител на дейността на ЕТ  Проект 2000 – Живко Мичев. Фирмата е специализирана в дейността на строителното проектиране и по – специално в проектиране на стоманобетонови и стоманени конструкции.

Проектиране на стоманобетонови конструкции и стоманени конструкции е част от дейността на проектантска фирма МСК Проект, чието седалище е в град Кубрат, но изпълнява поръчки на територията на цяла България. МСК Проект ЕООД е специализирана в проектирането на стоманобетонови и стоманени конструкции, в частност, както и в строителното проектиране, като цяло. Фирмата е съществува като юридическо лице от 2008 г. с основна дейност архитектура и проектантска дейност, но това далеч не е началото на нейното съществуване, тъй като тя е наследник на ЕТ Проект 2000 – Живко Мичев. Цялостен архитектурен дизайн за строителни обекти МСК Проект ЕООД е в състояние да предложи цялостен архитектурен дизайн за строителни обекти, започвайки от идейния проект. Тъй като фирмената философия е насочена към клиента и неговите конкретни нужди, фирмата може да осигури специалисти, които да изготвят качествен инвестиционен проект, съобразен с индивидуалните характеристики на всеки конкретен обект. Проектиране на стоманобетонови конструкции – предприятие за преработка на мляко Маклер Комерспредприятие за преработка на мляко Маклер Комерс Като част от основната й дейност по проектиране на конструкции от стоманобетон и стомана, строителната фирма изгражда визиите за промишлени обекти и производствени халета – складове, цехове, мандри, кравеферми и други предприятия. Проектирани са силозните стопанства в редица населени места (градове и села) в България – Разград, Исперих, Търговище и т.н. Част от архитектурните услуги, предлагани от фирмата са съсредоточени върху проектирането на бензиностанции и газстанции, като същността на този тип услуги е именно проектиране на стоманобетонови конструкции или постройки от стомана. МСК Проект ЕООД е проектирала също и множество административни и офис сгради, както и търговски комплекси, супермаркети, кооперативни пазари и други. Проектантската фирма има архитектурни проекти на различни завършени обекти от областта на жилищното строителство – многофамилни блокове, кооперации и еднофамилни къщи. В областта на проектирането на стоманобетонови конструкции проектантска фирма МСК Проект притежава богат опит, квалифицирани кадри и мотивирани служители и изпитана фирмена политика, насочена изцяло в полза на клиента. Проектантски услуги от МСК Проект ЕООД в областта на проектирането на строителни конструкции.

Проектантската дейност на МСК Проект ЕООД се отличава с идейност, иновативност и характерен стил. Но не само това я прави една от предпочитаните архитектурни и проектантски фирми в България – качеството, което постига се дължи и на дългия професионален опит, мотивираните специалисти и фирмената политика за развитие. Много офис сгради, обществени постройки, жилищни блокове, предприятия и други строителни конструкции на територията на България са направени от фирмата. Много доволни клиенти и лоялни партньори са спечелени през годините на упорит труд и липса на компромиси по отношение на качеството и високите стандарти, които преследва МСК Проект. Проектиране на производствени обекти от стомана и стоманобетон Сферата, в която е съсредоточена дейността на МСК Проект ЕООД е проектирането на производствени обекти. Повечето сгради са изпълнени основно от стомана и стоманобетон, а визията им е съчетана с функционалността на сградата според нейното предназначение. В България съществуват редица строителни обекти от стомана или стоманобетон, които са направени от фирмата и се използват за производствени цели. Пример за проектантски услуги, извършени от МСК Проект ЕООД, които впоследствие са реализирани са: цех за кори за баница в с. Беловец, асфалтова база в с. Зафирово, кравеферма в с. Севар, мандра в с. Мъдрево, силозни стопанства в Разград, Исперих и много други.

Проектантските услуги, които МСК Проект ЕООД предлага на клиентите си са както в областта на проектирането на строителни конструкции, така и в архитектурата, като цяло.

  • Проектиране на производствени обекти, халета, цехове и т.н.
  • Проектански услуги за изграждане на бензиностанции и газстанции
  • Проектантска дейност в областта на строителството на силози и силозни стопанства
  • Архитектурни проекти за административни и обществени сгради
  • Архитеектурни дейности, свързани със строителството на супермаркети и кооперативни пазари
  • Проектантски услуги и архитектура в сферата на жилищното строителство
Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 887 274 916

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: