kushta_za_gosti_sofia

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Къща за гости „София“
Златоград, ул. “Ахрида” № 29
conact@businesshub.bg
https://businesshub.bg/businesses/kushta-za-gosti-sofia-zlatograd/

Информация:

Къща за гости „София“ в град Златоград предлага на своите гости  леглова база от 10 места.


Разположението на обекта е в район, който съчетава планина и река, в близост до Бяло море. Това прави дестинацията предпочитана за Вашите пълноценни отдих и почивка. 

Къща за гости „София“ разполага със собствена механа и озеленен двор. Механата е с капацитет 15 места, което я прави идеално място за Вашия личен празник, фирмено мероприятие, честване и други.Оборудвана е с Телевизия, Музикална уредба и  Кухненски бокс.

Механата се намира на първия етаж на къщата, което гарантира, че провежданите тържества нямат да пречат на гостите, които желаят да почиват в хотелската част на обекта.
От механата можете да излезете директно в широкия  добре поддържан двор, а там е разположено и барбекюто.

Гостите могат да се възползват още от: Барбекю, широк двор, детски кът, механа с камина, музикална уредба, оборудван кухненски бокс. В механата има възможност за организиране на фирмени мероприятия, семейни тържества, рождени дни, коктейли, детски партита.

Златоград предлага множество исторически обекти, прекрасна природа и е една от най-добрите дестинации за почивка в Бълдария. Един от 100-те национални туристически обекта в България, който посетителите на Златоград непременно трябва да посетят е уникалният Етнографски ареален комплекс, намиращ се в един от кварталите на Златоград, известен като “Стария град” – разположен на южния бряг на река Върбица. В него могат да се видят историко – етнографска музейна експозиция, демонстрация на традиционни занаяти и действащи водни съоръжения – воденица – караджейка, валявица, тепавица. В експозицията на етнографския музей посетителите могат за разгледат експонати, свързани с традиционните за района бит и облекло, археологически находки от четири епохи – тракийска, римска, ранно-византийска и на българската държава.

Заповядайте!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0894 744 854

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: