jonaiv-logo-bg

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
"Жонаив" ЕООД
гр.Етрополе,бул.”Руски”167
jonaiv@abv.bg
https://jonaiv-bg.com/

Информация:

Имаме Удоволствието Да Представим Фирма “Жонаив” ЕООД с предмет на дейност производство и търговия на работни облекла и лични предпазни средства.

Различните видове работно облекло, създадени от фирма Жонаив, са изработени от сисококачествени материали на конкурентни цени.

Продуктите, произведени от фирма “Жонаив”, се ползват от потребителите с истинско удоволствие. Фирмата може да гарантира сигурността и функционалността на своята продукция чрез употребата на висококачествени материали, свежа и разнообразна цветова гама и кройки в унисон с последните модни тенденции.

Създаденото от “Жонаив” работно облекло е предпочитано и желано заради своето удобство и практичност. То е подходящо за нуждите на всички категории работници – в строителството, автосервизи, бензиностанции, хотели, ресторанти, в хранително-вкусовата промишленост, охранители, медицински работници и др. Тази многофункционалност на облеклата на  фирма “Жонаив” ги прави предпочитани както от сериозни фирми, така и от обикновените граждани.

Фирмата има изградена собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи, които създават стил и удобство на своите клиенти.

“Жонаив” поддържа директни контакти с фирмите- производители на платове и спомагателни материали, което е гаранция за конкурентни цени.

 “Жонаив” работи и по индивидуални поръчки, съобразявайки се с изискванията на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии, единични бройки, с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели   (конструктивно и цветово).

 За да имате собствен фирмен стил “Жонаив” изработва специализирани фирмени надписи – бродерия, флок и ситопечат, които подчертават фирмената идентичност и уникалност на Вашата компания.

Фирмата предлага богата гама от ЛПС/лични предпазни средства/, защитни облекла за заварчици, работни обувки, работни ботуши, работни ръкавици, защитни очила, антифони, защитни каски и други, с гарантирано качество, отговарящи на европейските стандарти.

Официална интернет страница: https://jonaiv-bg.com/

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0889516763

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: