insekt

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Инсект контрол 2018 ЕООД
гр. София, ж.к. Дружба 2 гр. Пловдив, Г.М. Димитров 17
info@insectcontrol.bg
http://www.insectcontrol.bg/

Информация:

Фирма Инсект контрол 2018 ЕООД е вписан в административния регистър на МЗ за физически и юридически лица, осъществяващи дезинсекция, дератизация и дезинфекция.

Унищожаване на хлебарки

Хлебарките са едни от най-опасните за човешкото здраве насекоми.

Това се дължи на ежедневната непосредствена близост с хората.

Хлебарката почти не подбира храната си. Тя консумира отпадъци, умрели животни, коса, кожа, други умрели хлебарки. Най-важното е, че хлебарката консумира храната, която ние ядем. Остатъци от храна, трохи и мазни петна са истинско удоволствие за хлебарките. Въпреки, че обичат да си похапват, те могат да живеят спокойно без храна 2-3 месеца, а около месец  и без глава.

Тези вредни насекоми достигат до всяка една точка. Разхождайки се върху хранителни продукти, съдове, кухненски плотове и други места, те ги замърсяват с различни болести и бактерии, опасни за човешкото здраве – коремен тиф, хепатит А, салмонела, дизентерия и др. Предизвикат и алергични реакции при хората.

По този повод, премахването и унищожаване на хлебарките, от жилища, хотели, здравни заведения, ресторанти и други обекти, трябва да се извършва качествено и по начин, съобразен с редица обстоятелства.

Борбата с хлебарките е трудна и в чести случаи, ако няма намеса на професионалисти, е даже невъзможна.

Ние от Инсект контрол, гарантираме пълно и качествено отстраняване на опасните вредители.

Разполагаме с различни видове висококачествени препарати, необходими за редуване между отделните обработки. Редуването на препарати е необходимо, поради способността на хлебарките да развиват резистентност към химическите съставки.

Екипът на Инсект контрол е от професионалисти, оторизирани за дейността си с лиценз от Министерството на Здравеопазването.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 892 01 02 03

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: