Иновейшън Груп ЕООД

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Иновейшън Груп ЕООД
София, бул. Илиянци 16
inovationg@yahoo.com
http://www.innovation-group.bg/about.html

Информация:

Основните направления, в които се развива фирма Инвовейшън Груп:

  • Професиoнално архитектурно макетиране – конкурсни, ландшафтни, жилищни, обществени, интериорни, градоустройствени, инженерни, исторически макети.
  • Инженеринг в рекламата – разработка на рекламни конструкции, светеща реклама, обемни букви, табели и рекламни знаци.
  • Лазерно рязане и гравиране на широка гама от материали: плексиглас, полистирол, пластмаси, дърво, кожа, текстил, хартия и др.
  • Механично рязане и гравиране на широка гама от материали: плексиглас, полистирол, пластмаси, PVC, дърво, MDF, еталбонд и др.
  • Широкоформатен цветен екосолвентен печат на фотохартия, pvc фолио, всички видове винил, канаваца, текстил.
  • Брандиране на офиси, магазини, заведения и автомобили.
  • Изработка на самозалепващи стикери, флаери, брошури, календари и визитки

Матирани стъкла и витражи.

Огъване и изработка на изделия от плексиглас.

3d архитектурно и ландшафтно проектиране.

МАКЕТИ

Архитектурното макетиране е изкуство, а макетите са съвкупност от интелектуален и ръчен труд с използване на технологични машини и know-how.

ИНВЕСТИЦИОННИ МАКЕТИ

Тези макети са неизменна част от инвестиционния процес. Те са изпълнени с голяма прецизност и максимален реализъм. Служат при банково финансиране на проекта, представяне на изложения, презентации и продажба на имоти.

АРХИТЕКТУРНИ МАКЕТИ

Архитектурният макет е обемно-пространствено умалено или увеличено изображение на сграда или комплекс от сгради. Преимуществата на архитектурните макети спрямо компютърните визуализации са безспорни: макета позволява сградата да се възприеме от всички страни в детайлни подробности и да се избегнат евентуални грешки и недостатъци на архитектурата. Трябва да се отбележи, че е трудно за повечето хора да си представят сградата само по двумерните чертежи, затова макетите представят по най-добрия начин идеята на архитекта.

СХЕМАТИЧНИ (КОНЦЕПТУАЛНИ) МАКЕТИ

Тези макети са от особена важност за архитектите и са неизменна част от проектантския процес на създаване на сграда, комплекс от сгради или цялостното решение на един жилищен квартал. При тях не е важен детайла на сградата (прозорци, прапети и др.), а да се решат обема и пропорциите на сградата спрямо заобикалящата ги среда. Обикновено тези макети се изработват за кратки срокове и са решени в един или няколко цвята. В голяма част от случаите концептуалните макети изразяват първичната идея на проектанта. Набляга се на първоначалния ефект от макета. Това се постига чрез нестандартно осветяване на макета, или комбинация от различни материали: стъкло, метал, плексиглас, акрил, смоли и др.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 8888 18 603

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: