greentown

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Грийнтаун ЕООД
София, бул. „Владимир Вазов“ 90Б
rayna1978@abv.bg
https://businesshub.bg/businesses/greentown-eood/

Информация:

Фирма Грийнтаун ЕООД е основана в град София. Основаната дейност на фирмата е озеленяване на паркове и градини. Извършва още цялостна поддръжка на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения. Грийнтаун разполага с широка гама от инструменти и малогабаритна техника, което им дава големи възможности за работа, голям капацитет за работа. Фирмата е с изградено в годините име благодарение на висок професионализъм, добри резултати и лоялност спрямо своите клиенти и партньори.

Екипа от добри и опитни специалисти може да ви консултира, да организира цялостно изграждането и поддръжка на зелени площи. Фирмата е една от водещите в бранша. Тяхната основна цел е максимално да удовлетвори всяко желание на своите клиенти в областта на парковото озеленяване.

Фирмата предлага цялостно озеленяване на зелени площи и градини, както и поддръжка на градини и паркове. Можете да се обърнете към тях както при озеленяването на общински площи и паркови ограждения, също при озеленяването на градината във вашия дом, офис или друг вид зелена площ, на която ще се наслаждавате дълго време.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0889 666 100

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: