Проектиране-и-строителство-Варна-_-Гик-Инженеринг--44003-28471614

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
ГИК Инженеринг ЕООД
ул. Кестен 14, Варна
gik-ingenering@abv.bg
https://gik-engineering.com/

Информация:

ГИК Инженеринг разполага с висококвалифициран инженерно-технически персонал, работи с екип от професионалисти в проектирането и строителния дизайн.

Нашият приоритет са качественото изпълнение на строителните работи, сигурност и безопасност в процеса на работа, прецизност към детайлите и лоялност към поетите ангажименти.

Коректните взаимоотношения с партньорите и клиентите са от първостепенно значение за репутацията и успеха на всяка организация. Затова ние неотменно следваме тази максима, което е и причината за успехите ни. Винаги влагаме само висококачествени материали. Именно затова сградите, които реализира ГИК Инженеринг осигуряват безпроблемна експлоатация дълго след изтичането на законния гаранционен срок.

Ние сме уверени, перспективни, със стратегическо мислене и способност да реализираме всяка ваша мечта. Екипът ни съчетава множество умения и отганизация на високо ниво.

Ние разполагаме с едни от най-добрите архитекти, които винаги могат да изненадат дори и най-взискателния клиент. Ако искате уникален проект ГИК Инженеринг ще осъществи повече от това, за което сте мечтали.

Качеството е най-добрата реклама, но когато върви ръка за ръка с бързина, това прави ГИК Инженеринг номер 1 в строителството. Искате сигурен, бърз и качествен партньор, значи сте на правилното място!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0878 36 40 30

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: