bonus_bg

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
БОНУС БГ ЕООД
София, ул. Д. Дебелянов 10,бл.86
luboignev@abv.bg
https://bonusbg.com/

Информация:

Фирма БОНУС БГ ЕООД е една от водещите фирми за професионално почистване и обработка на каменни подови настилки. През годините фирмата се е усъвършенствала чрез въвеждане на нови технологии и методики на работа, което я е утвърдило на пазара.

Услугите се извършват с екологично чисти препарати и нано-технологични продукти, които отговарят на европейските изисквания за качество.

Персонала е висококвалифициран и специално обучен за работа с различните видове препарати и машини.

Освен услугите в този сайт фирмата извършва и други специфични почистващи услуги по договаряне с клиента.

Шлайфане и полиране на камък

Фирма Бонус БГ е сред най-добрите фирми за шлайфане и полиране на каменни подови настилки. Ако вашият мрамор, мозайка, гранит е захабен, напукан и няма блясък – ние можем да го възстановим, така че да изглежда като новоположен. Предлагаме и различни запечатки и импрегнации върху подовите настилки – сатен, мат, гланц, според изискванията на клиента. Извършваме и кристализация – химичен процес, чрез който се получава повърхностен лъскав слой с огледален ефект.

Професионално почистване

Фирма Бонус БГ е лидер сред фирмите за професионално почистване. Ние предлагаме цялостни програми и решения за професионално почистване на домове, офиси, хотели, ресторанти, административни сгради и други, както от ежедневно замърсяване, така и от строително-ремонтни дейности. Независимо дали желаете комплексно, абонаментно или частично почистване, ние можем да ви го предложим.

Поддръжка и шлайфане на индустриален бетон

Фирмата работи в големи индустриални площи, като предлага цялостна грижа за пода. В зависимост от изискванията на клиента индустриалният бетон може да бъде професионално почистен или изшлайфан. При наличие на пукнатини те биват запълнени. След полагане на финиш покритие подът изглежда като новоположен.

Саморазливни настилки

От няколко години фирмата предлага полагане на саморазливни циментови подове за изравняване на повърхността, както и финиш циментови настилки подходящи за гаражи, халета, складове и др. Друг вид саморазливни подове са епоксидните такива, които могат да бъдат в различни цветове по желание на клиента.

Арт подове

Ако искате уникален под, който да го има само във вашия дом – ние предлагаме арт саморазливни епоксидни подове.

Водо и пясъкоструйка

Извършваме почистване на замърсени фасади с водо и/или пясъкоструйка. Премахваме и графити.Нашите служители са високо квалифицирани и специално обучени за работа с професионална техника и използване на специализирани препарати. Услугите се извършват по съвременни техники и методи.

Интернет страница: https://bonusbg.com/

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0887 653 335, 0878 653 335

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: