bioklima

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
"БИО КЛИМА" ЕООД
гр. Сливен ул. "Генерал Драгомиров" 15
bioklimaeood@gmail.com
https://bioklima.eu/

Информация:

Фирма “БИО КЛИМА” ЕООД гр. Сливен е създадена през 2003г. с управител Антон Стефанов. Фирмата предлага цялостно решение на своите клиенти в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението на жилища, магазини, заведения за обществено хранене, дискотеки, хотели, казина, болници, промишлени обекти.

Фирма “БИО КЛИМА” ЕООД има дългогодишен опит и е една от професионално доказаните фирми от този бранш в града. Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение: консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, след гаранционно обслужване. Предлага на клиентите си богат избор от марки с гарантирано качество от утвърдени световни и български производители. Фирмата разполага с квалифицирани монтажисти и специалисти.

“БИОКЛИМА” ЕООД предлага продажба, монтаж и сервиз на битови климатици и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

Услуги

  • Изграждане на отоплителни системи
  • Климатизация
  • Изграждане на вентилационни системи
  • Проектиране и изграждане на подови инсталации
  • Приложения на слънчевите водно-отоплителни системи в домакинството и за подпомагане на отоплението

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

088 826 4827

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: