vision_r_salon_krasota

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
VISION R
Варна, бул. Владислав Варненчик 186
contact@businesshub.bg
http://www.varnamall.bg/bg/stores/145/Vision_R.html

Информация:

Най-уютният и елегантен салон за красота VISION R, разположен в най-престижния и удобен център – МОЛ Варна на бул. „Владислав Варненчик” 186, етаж 2. Тук можете да съчетаете новата си прическа и елегантен външен вид с пазаруване в най-модните бутици, да се забавлявате в кината или заведенията. Салон за красота VISION R кани посетителите на МОЛ Варна в един свят на красота, удоволствие и релакс.

Фирмената политика на салона е насочена към подобряване и запазване на красотата, съчетано с грижи за здравето на клиентите ни. VISION R – място в големия град, където може  да забравите за всичко останало и да се отдадете на грижа, единствено и само за себе си! Елате, пробвайте, убедете се и станете наши приятели!

Салон за красота VISION R предлага на своите клиенти:

-фризьорство;
-маникюр и педикюр;
-ноктопластика;
-козметика;
-продажба на професионални продукти за коса на L’oreal.

Нашите стилисти предлагат пълна гама от професионални фризьорски услуги: боядисване, подстригване и стайлинг техники за оформяне на Вашата коса и прическа, за да може Вие да изглеждате неотразимо. Те ще Ви помогнат да усъвършенствате Вашия стил с модерни идеи и доказани умения.
Маникюристите на салона ще Ви пренесат в света на насладата, след което Вашият маникюр и педикюр ще изглеждат несравнимо. Ако харесвате декорацията – рисунките на един или два нокътя ще подсилят ефекта на маникюра и педикюра.Чрез разнообразните козметични процедури, които предлагаме, имаме за цел да подчертаем Вашата естествена красота. Гарантираме, че кожата Ви ще се почувства по-свежа, по-млада и по-здрава

Работно време: От 10 до 20 ч. всеки ден.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0888788002

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: