vi_di_mar

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Ви Ди Мар ООД
ул. „Атанас Москов“, 9009 Варна
vi_di_mar@abv.bg
https://businesshub.bg/businesses/vi-di-mar/

Информация:

Ви Ди Мар ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в областта на търговията и дистрибуцията с хранителни продукти.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Борсата за хранителни стоки в град Варна, прдлага богато разнообразие на сирена, кашкавали, пакетажи на варива, сол захар, олио, подправки и други.


Официален представител и дистрибутор на „Скрита сила“- Мъдрево, собственик на мандра в град Цар Калоян, която отговаря на всички стандарти, европейски норми и изисквания.


Предлага богата гама от сирена, поизведени от 100% краве мляко с гарантиран произход.

За задоволяване на ценово ориентираните свои клиенти, мандрата произвежда деликатесно сирене от 100% чиста натурална закваска, което се предлага на изключително дстъпни цени.


Ви Ди Мар ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни в подготовката на неговата храна.


Предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от хранителни продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент.


Ви Ди Мар ООД е фирма наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


Ви Ди Мар ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Компанията се представлява от г-жа Гинка Калиманова в качеството на Управител.


Заповядайте, фирма Ви Ди Мар ООД работи за Вас, за да поднесе на Вашата трапеза най-качествените и винаги пресни хранителни продукти!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0899968555 / 0897882770

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: