skladovi sistemi

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Складови Системи и Стелажи ЕООД
гр. София бул. инж. Иван Иванов 70Б
office@stelaji-sss.com
https://stelaji-sss.com/

Информация:

Фирма “Складови системи и стелажи” е доверен партньор на редица големи обекти и складове в страната и чужбина. Благодарение на квалифицираните си екипи за производство, доставка и монтаж на стелажи, стелажни системи и метални конструкции, компанията се наложи като една от най-търсените в бранша в последните години.

Складови системи и Стелажи ЕООД предлага на своите клиенти богато разнообразие от видове стелажни и складови системи, като различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, Мецанин системи и други.

Складови системи и стелажи ЕООД е наясно с практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, затова предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент, както и изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. Ние сме професионалисти в своята област и предлагаме собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

За целите на своята дейност Складови системи и стелажи ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност. Сертификат ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството | Лиценз CYPE – Проектантски софтуер за метални конструкции.

Koнктатки

гр. Божурище, бул. Европа 10; тел. +359 889 053005; e-mail: office@stelaji-sss.com

гр. София, бул. инж. Иван Иванов 70Б;; тел. +359 884 452123; e- mail: office@stelaji-sss.com

гр. Варна, ул. Крали Марко 26, офис 2; тел. +359 878 722595 e-mail: office@stelaji-sss.com

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 884 452123

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: