kompleks svetlina

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Kомплекс "Светлина" гр. Царево
Царево, Бургас
nestinarka21@gmail.com
https://businesshub.bg/businesses/kompleks-svetlina-carevo-bungala/

Информация:


Комплексът е разположен на изключително спокойно място, заобиколено от гориста местност. Тук въздухът е свеж, тишината е опияняваща, а вашата почивка – гарантирана. Комплексът се състои от големи бунгала, като имате избора между бунгала с две, три или четири легла. Бунгалата са просторни, комфортни и напълно обзаведени. Всяка от тях разполага с красива тераса, баня, тоалетна и хладилник. За вашите закуска, обяд и вечеря може да посетите столовата на комплекса, като гостуващите имат избор от вкусни ястия и са добре дошли по всяко време. А пък в дневния бар може да изпиете сутрешното си кафе, да се разхладите с коктейл и да се разтоварите от горещите летни дни. Комплекса разполага и с паркинг за своите посетители.

Но какво е лятна почивка без плаж и море?! Комплекс „Светлина“ се намира само на 150 м. от плажната ивица, като така не губите време и стигате до плажа лесно и бързо.

Комплекс “Светлина” е подходящ за всички – за малки и големи, за семейства, за весели компании и приятели. С престоя си в комплекса гарантирано полувата една пълноценна почивка, изпълнена с много приятни изживявания и обслужване на високо ниво. Подарете си една незабравима лятна ваканция в комплекс „Светлина“ на метри от морските вълни!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0887 213254 ; 0887 143449

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: