hidropark_litex

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Хидропарк Литекс
ул. „Дякон Стоил“ 1, 1532 София
contact@businesshub.bg
https://businesshub.bg/businesses/hydropark-kazichane/

Информация:

На запад от село Казичене се намира голямо езеро, където е разположен хидропарк Литекс парк, известен с една от малкото възможности в района на София за водни спортове като уейкбординг и водни ски.

Там от 2000г. насам също се организира годишен турнир по спортен риболов. Комплекса предлага възможност за практикуване на различни водни спортове, а също за отдих и почивка.

На територията на хидропарка се намират парк-ресторант, хотелска база и водни спортни съоръжения. Те са грижливо поддържани и ще ви помогнат да практикувате любимия си спорт, както и да се разтоварите от напрегнатото ежедневие на града.

Предлаганите от комплекса съоръжения са Ски влек, Водни колела, Лодки и Джетове. Отделно е обособена плажна част с шезлонги. Комплекса също предлага билярд и тенис на маса.

Литекс парк или по-известен като Хидропарк Казичене, е място за отдих, спорт и забавление, намиращо се в покрайнините на София.

Летен бар “Xbeachbar” е част от Хидропарк “Литекс парк”, най-новото лятно заведение в София! Тук ще имате възможност да се забавлявате, да си починете или просто да се насладите на невероятен коктейл! Ние можем да ви предложим уникална комбинация за лятото – свежи напитки, хубава музика и добро настроение! Очакваме ви!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 87 633 3451

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: