tsvetan_bliznashki

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки
С. Трудовец, ул. Цар Иван Шишман 21
https://businesshub.bg/businesses/et-cvetan-bliznashki/

Информация:

Предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите многобройни клиентите.

Предлага профили и аксесоари за PVC и AL дограма, прозорци, врати, външни ролетни щори, AL вътрешни щори, вертикални щори, мрежи против насекоми и подпрозоръчни плоскости с високо качество, надеждност и функционалност.

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите. Коректното отношение към клиентите е един от отличителните белези на служителите. Екипът, е съставен от компетентни специалисти, отдадени изцяло на работата, готови да консултират и помогнат при необходимост със съвет своите клиенти.Благодарение на дългогодишния професионален опит в сферата си на дйност, ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки е фирма наложила и утвърдила се на българския пазар.

Името ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки е синоним на високо качество, предлага гъвкави решения на своите клиентите си, съобразени с пазарното търсене.Ако търсите високо функционални профили и аксесоари за PVC и AL дограма се свържете с фирмата и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.
Доверете се на ЕТ Близнашки – Цветан Близнашки, който ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0889632106

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: