aurimetria

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Ауриметрия ЕООД
гр. София 1390 бул. "Ал.Стомболийски" 205
office@aurimetry.com
https://aurimetry.com/

Информация:

Фирма “Ауриметрия” e създадена през 1996 год. за научно – изследователска и лабораторна дейност. Фирмата произвежда натурални козметични средства и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.  Продуктите на “Ауриметрия” са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Основно тяхно преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.

Билкова козметика е едното направление в което фирмата разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:
– за лице и тяло – балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла;
– за укрепване на косата – шампоан против косопад, балсам, лосион и подхранващо масло;
-серия в ампули – 9 вида за различни типове кожа.

Фирмата притежава GMP сертификат за съответствие съгласно :  ВS EN ISO 22716:2008

Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии – лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец ). Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.

Официална интернет страница: https://aurimetry.com/

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

02 / 822 03 47

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: