Малина Николова, ясновидка

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Ясновидката Малина Николова
гр. Пловдив, ул. Кавала 18
malina_07@ abv.bg

Информация:

Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии и да връща щастието в живота. Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня, водена от желанието да твори добро.

Ясновидката има пророчески способности още от много малка. Сънищата и се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея, така и с хората, които я заобикалят.

Пророчицата предсказва както бъдещето, така и миналото.За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственото име и навършените години. С тези данни отговаря на въпросите, които й се задават, без тя да пита.

Помогнала е на много млади хора-бездетни жени и влюбени двойки. Самата тя е преживяла много, докато се сдобие със свои рожби и затова не е връщала нито една жена, която се е нуждаела от помощта й. Помогнала е и на много влюбени двойки и семейства. Но в тези случаи може да помогне само ако са разделени под влиянието на външни сили. Тогава всичко е поправимо. Но ако съдбата им е да не са заедно, нищо не може да се направи.

При стрес и уплаха ясновидката прилага процедурата леене на куршум. Прави защита за да не могат отново други да се намесят в съдбата на човека.

Ясновидката дава консултации по телефона и приема лична среща всеки делничен ден и в Събота от 9 часа до 17 часа в град Пловдив.

Facebook страница

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

088 450 7335

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: