salon georgi petkov

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Салон "Георги Петков"
ул. „Капитан Тодор Ночев“ 34, ж.к. Лозенец, София
info@georgipetkov.com
https://georgipetkov.com/

Информация:

Tалантливият коафьор Георги Петков с право се нарежда сред най-успешните фризьори в България, добил известност и слава в  една изключително конкурентна браншова среда. Историята на неговото професионално развитие е като приказка,  превърната в реалност. Още като ученик започва да работи през свободното си време в магазинче за дребни аксесоари. Веднъж при него влязла приятна бизнесдама и останала очарована от младежа зад щанда, който за да й продаде две шноли сръчно й направил изискана прическа. Тя веднага го наела в своя фризьорски салон и така обърнала посоката на съдбата му. “А аз до този момент”, казва Георги, “мечтаех да уча архитектура и ходех на уроци по рисуване.”

Поел пътя на една кариера, свързана с красотата, естетиката и хармонията, той проявява не само талант, но и усета за това как да го развие и обогати, за да се превърне в критерий за стил и актуалност. Още в началото, вместо в малък и среден бизнес, отправаната точка на Георги Петков е да инвестира в себе си, да разтвори ветрилото на уменията и познанията си. “Започнах с различни специализации в България, курсове, семинари и на третата година реших да замина за Виена на обучение в Академията на “Schwarzkopf”, разказва той. Често пътува в Европа и Обединеното Кралство, за да се специализира в подстригването, подбора и смесването на цветове, текстурирането и оформянето на косата. Едновременно с това, има за цел да се подготви, както за работа във фризьорски салон, така и за модна фотография, клипове, реклами но без спира  да развива своите умения и професионално майсторство, работейки от един салон в друг.

През 2008 година открива първия свой собствен салон – Snakes и  в продължение на 6 години постепенно успешно се налага като водещ в бранша. По-късно придобивайки професионално признание и известност  Георги  открива нов салон с името “Георги Петков”, емблема за стил и качество, който се намира на ул. “Капитан Тодор Ночев” No 34. Самият той споделя “Много съм щастлив, че заедно с талантливите дизайнери Люба Добрева и Гергин Александров от “Lago Design” постигнахме точно интериорния дизайн, който си представях – модерен, изключително удобен за работа и осигуряващ по-голям комфорт на клиентите.”

Какво е различното в професионализма на Георги Петков? Преди всичко, това е стремежът му, запазвайки стила и особеностите на прическата, да накара всяка жена да се чувства специална, да изведе нейната атрактивна индивидуалност. Не е случайност фактът, че известни дами от света на шоубизнеса и бизнеса се доверяват на Петков за прическите и персонализираните решения за личния им стил в косите. Негова запазена марка са прическите за официални случай. Талантливият български коафьор е предпочитан и от повечето световни звезди, които идват в България. Сред тях са Селена Гомез и Итън Хоук. Търсен за корици на модни и лайфстаил списания, модни фотосесии, музикални и телевизионни клипове и реклами, Георги Петков успява умело да съчетава работните си ангажиметни с обученията и воденето на семинари в академията на Schwarzkopf в чужбина. Междувременно издава и три книги с прически и тенденции, и юбилеен албум, отбелязващ 10 години творчески път – 10 Years of Inspiration by Georgi Petkov.

Общоизвестна е сентенцията, че за успеха са необходими талант 1% и труд 99 %, но когато става въпрос за Георги Петков, без да измерваме проценти, това е синхрон между професионализъм и талант + емоционална душевност- един голям професионалист, който твори красота в косите с магията на преобразяване, която изживяват неговите клиенти.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 88 796 9459

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: