kushta za gosti milushevi

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Къща за гости "Милушеви"
с. Проглед
maria.milusheva33@gmail.com
milushevi-progled.wixsite.co

Информация:

Ако търсите уют и топлина, прекрачете прага на къща “Милушеви”, за да усетите прочутото родопско гостоприемство. Тук важи златното правило: “На гости си само първите 3 минути, докато си събуеш обувките!”.  На ваше разположение са две родопски механи – едната с 16 места и камина, а другата с 12 места, в които сами можете да си приготвяте храната или да се оставите да бъдете поглезени от домакинята с разнообразни родопски специалитети и всякакви други вкусотии. 

По предварителна заявка предлагаме закуска, обяд и вечеря по меню или по ваше желание – сега е момента да хапнете това, за което в къщи никога нямате време да си го приготвите. Глезотийки като колаци, гевреци, пържени филийки, мекици, баница, палачинки и гофрети, или сърми, родопски клин, качамак, пататник ще ви бъдат сервирани на масата. А защо не да врътнете едно чеверме на поляната? И не на последно място екологично чистите домашно приготвени продукти – прясно и кисело мляко, кашкавал и овче брънза сирене, сладка от боровинки и малки горски ягодки. Ако сте тук през лятото може и сами да си приготвите няколко бурканчета за в къщи – на 100 – 200 м. от къщата е гората с вкусните горски плодове и гъби. 

​На гостите предлагаме организирани пешеходни турове и екскурзии до различни места из региона, пълна информация за най-добрите възможности за ски-услугите – ски/сноуборд оборудване, професионални ски-учители. По желание е възможно организирането на транспорт до ски-пистите. ​

​Село Проглед разполага с 5 семейни къщи за гости с общ капацитет 50 легла. Така че настаняване на повече хора или големи групи и компании не е проблем. Не се чудете!

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359889518994

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: