dr_petko_zagorchev-owlqd3ylrxu2ml7crswk7yy24b5x4ecv19n1i796b4

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Д-р Петко Загорчев - Специалист клинична хомеопатия
Шумен, ул. Васил Априлов 63 - МБАЛ
pzagor4ev@abv.bg

Информация:

Д-р Петко Загорчев завършва медицина в МУ-Варна през 1973 година, а през 1978 година придобива специалност по Анестезиология и интензивна медицина в МУ-София. През 1985 година придобива специалност по Токсикология, а през 1996 година – по Клинична токсикология. Като допълнителна квалификация, през 2008 година лекарят завършва магистратура по Здравен мениджмънт в МУ-Варна.

д-р Петко Загорчев работи в МБАЛ Шумен като завеждащ Отделение по анестезиология и интензивно лечение и координатор по лечебната дейност. Освен това той е регионален координатор по органно донорство от 1999 година до сега.

Д-р Загорчев е и преподавател по Анестезиология, фармакология и медицинска апаратура в Медицинския колеж в град Шумен, преподавател по Клинична хомеопатия в МУ-Варна и към Центъра за обучение и развитие на хомеопатията.

Той е един от основателите на Европейската школа по клинична хомеопатия и автор на множество доклади и разработки в сферата на хомеопатията. Освен това е съавтор на експертната система „Medicitoх”.
Хомеопатичното лечение използва медикаменти, които са произведени изцяло на природна основа.

Използва се успешно при пациенти с хронични заболявания, намалена имунна защита, вирусни инфекции, алергии и други. Най-голямото предимство на този тип лечение е, че не е токсично, поради билковата си основа, и няма странични ефекти.

Разбира се, важна е ролята и на добрия хомеопат, който да определи курса на лечение и дозите на медикаментите така, че да се постигне максимално ефикасен резултат. Без колебание можете да се обърнете към Д-р Петко Загорчев за консултация и преглед.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0889 917 506

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: