domsekvoia

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Дом Секвоя
кв. Горна Баня, ул. “Равнище” 24
contact@businesshub.bg
https://domsekvoya.com/

Информация:

Дом са стари хора Секвоя е прекрасно място за вашите близки. Чистият въздух на планината, близостта до центъра на столицата, постоянните грижи и милото отношение към гостите ни прави дома предпочитан за хора от цялата страна. Запазена марка са професионалният ни подход, компетентността, опита и отговорността. Стараем се да създадем приятни моменти в спокойните старини.

За дома

Дом за стари хора Секвоя е разположен в квартал Горна баня, в уютна къща, с панорамен изглед към Витоша. Поддържаната градина с много цветя и зеленина създава у домувашите усещане близко до собствен дом и естествена атмосфера.

Квартал Горна баня е предпочитано място за живеене заради комуникативното си място и уникалната си природа. Благоприятният климат и балнеоложките дадености са добра предпоставка за организирането на социални дейности, свързани с грижата за стари хора. Изключително чистия въздух и взаимодействието на въздушните течения и всички особености на квартала, осигуряват мек полупланински климат и много слънчеви дни без мъгли, допринасящи за приятните усещания на всички гости на Дом за стари хора Секвоя.

Домът разполага с капацитет от 15 души. Сградата е с топлоизолация, PVC дограма и с газова система за отопление, както постоянна топла вода. За почивката и разнообразието на домуващите е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Градината и голямата тераса на сградата дават възможност за отдих и разходка на чист въздух сред зеленината.

За максимално удобство на възрастните хора в Дом за стари хора Секвоя се стараем да създадем сигурна и приятна среда, която в максимална степен да се доближава до домашната, в която те често са свикнали да живеят.Нашата цел е да осигурим не просто качествени и професионални грижи на хората, но и да подобрим значително качеството им на живот. Осигуряването на медицински услуги, както и отличните санитарно-хигиенни условия в дома са нашата гордост, а храненето е съобразено с индивидуалните здравословни нужди на всеки гост.

Дом за стари хора Секвоя от години е символ на професионализъм, когато става дума за възрастни хора и грижата за тях. Осигуряването на пълен набор от грижи, нужни за всеки гост на дома е от съществено значение за нас, за да се чувстват добре както настанените, така и техните близки.

Радка Кашева (собственик)

 Предимства

Отлично отношение

Персоналът на „Дом за стари хора Секвоя“ предлага ведро и усмихнато отношение към настанените гости, защото отлично осъзнаваме, че това е съществен фактор за развитието на нашата дейност и доброто мнение на хората, пребиваващи тук и техните роднини, които желаят да осигурят най-доброто такова за своите близки.

Квалифициран персонал

„Дом за стари хора Секвоя“ разполага с опитен, надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на домуващите възрастни хора. Това не е работа за всеки, но считаме, че ние сме открили отлични професионалисти, които да гарантират спокойствието, здравето и отговорността си към гостите на дома и техните близки и роднини.

Удобна и красива сграда

Предлагат се модерно обзаведени стаи със съвременно оборудвани санитарни помещения. За почивката, приятното прекарване и разнообразието в ежедневието на домуващите в „Дом за стари хора Секвоя“ е създадена просторна и уютна дневна, където те могат да се насладят на кабелна телевизия, радио, игри. Домът разполага с приятна и удобна трапезария за хранене.

Разумни цени

Цените за настаняване в „Дом за стари хора Секвоя“ са изключително ниски в сравнение с конкурентни домове, за да предоставим възможност на всеки човек да осигури отлично отношение и най-добрите грижи за своите близки. При нас ще откриете най-доброто съотношение качество-цена в бранша.

Внимание и грижа за настанените

Санитарно-хигиенните условия в „Дом за стари хора Секвоя“ са на изключително високо ниво, за да гарантират пребиваване на настанените. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него – приготвяне на храна, перални помещения и сушилня, локално парно отопление, непрекъснато наличие на топла вода, помощни средства за придвижване при необходимост и други.

Зелена градина за разходки и разговори

„Дом за стари хора Секвоя“ e разположен в квартал Горна Баня на ул. “Равнище” 24 в уютна и много добре обзаведена триетажна къща, с панорамен изглед към Витоша и с голяма, поддържана градина с много цветя и зеленина, което създава за домуващите усещане, близко до собствен дом и естествената атмосфера, от която те се нуждаят, за да бъдат щастливи.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

+359 2 956 90 49 / +359 887 69 96 76

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: