Ксиви ООД

Кратка визитка :

Име:
Адрес:
Email:
Уеб сайт:
Автосервиз Ксиви
гр. Стара Загора, ул. Промишлека 20
paunov76@abv.bg

Информация:

Автосервиз автостъкла Ксиви ООД се намира в гр. Стара Загора и предлага следните услуги:

  • Продажба на автостъкла с дожовотна гаранция за монтажа;
  • Монтаж на автостъкла;
  • Автомонтьорски услуги;
  • Продажба и монтаж на автоаларми;
  • Системи за автозаключване на всички видове автомобили.

Когато е невъзможно стъклото да бъде възстановено, Автосервиз Ксиви предлага нови автостъкла. Aвтосъкла Ксиви.

Авостъкла Ксиви работи с оригинални автостъкла на Pilkinton или китайски на Xug. Монтажните лепила, които използваме са на известната фирма Sika. Можем да възстановим и фаровете на автомобила, ако са от пластмаса или са помътнели. Полиране на фаровете е възможно благодарение на технологията на ЗМ Headlight Lens Restoraton System. Доказано е, че челното стъкло носи 30% от сигурността на пасажерите в автомобила. При напукано челно стъкло на вашия автомобил, вие нямате добра видимост върху пътната обстановка.

При сериозно ПТП ако вашето челно стъкло не е монтирано добре, Вие може да се озовете на улицата и там Ви чака друга опасност от блъскане от друг автомобил. Авто стъкла Стара Загора.

При напукано стъкло се нарушава херметизацията на автомобила, което води до запотяване на прозорците и слаба видимост на обстановката около вас.

Възстановяване на спукани автостъкла

Технологията по корекцията не е измислена от нас. От 70-та година в САЩ се извършва тази услуга – възстановяване на спукани автостъкла. В България много хора бъркат възстановяването на спукани автостъкла с лепенето на спукани автостъкла, но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер. След самия ремонт на автостъкла, мястото, където е извършена самата поправка, се обработва за около 2-3 мин с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото, с което се завършва и самото лепене. Лепенето на спуканото стъкло е желателно да бъде направено бързо, за да не се получи замурсяване на спуканото стъкло, което ще намали и самото качество на лепене.

Възстановяване на спукани автостъкла е възможно да бъде направено и на място на пътя стига атмосферните условия да са подходящи за лепене на автомобилни стъкла.

Дайте своята оценка за фирмата:

Телефон за контакти:

0898 474 405

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Открийте ни на картата: